projecten

Wij zijn een vereniging die met plezier en ambitie muziek maken. We houden die ambitie en plezier hoog door projecten te doen. Zo is er elk jaar een groter project waarbij we ook andere muzikanten van harte uitnodigen om deel te nemen. Samen muziek maken is het leukste wat er is!

2022 Galaconcert Voedselbank Eindhoven

In 2022 geven we een groot galaconcert samen met zangers en zangeressen. We willen graag de vrijwilligers van Voedselbank Eindhoven in het zo. Wij vinden het leuk om hen in het zonnetje te zetten en nemen ze met liefde mee op een muzikale wereldreis.

2019 Bevrijdingsconcert Eindhoven 75 jaar vrij

In september 2019 hebben we een groot concert georganiseerd in Muziekgebouw Eindhoven voor de vrijwilligers van de verschillende organisaties die betrokken zijn geweest bij de bevrijding van onze stad.

1924 Fotoarchief tot heden

Hier vind je en groot archief van historische foto’s uit ons rijke archief,