Volkskerstzang 2023

Binnenkort vindt de 66e editie van onze Volkskerstzang plaats, ditmaal met medewerking van soliste Jenske Wijshoff en Zanggroep Dirk. Natuurlijk mag u weer meezingen! De teksten van de Kerstliederen worden vertoond op een groot scherm.

Praktische informatie

Datum: Zondag 17 december 2023
Locatie: Johanneskerk, Mercuriuslaan 1b, Eindhoven
Aanvang: 19.30 uur
Inloop: Vanaf 19.00 uur
Entree: 5 euro inclusief Kerst lekkers

Voor én na de Volkskerstzang kunt u koffie, thee of warme chocomelk kopen (u kunt cash of met een QR-code betalen).

Entreekaarten: koop ze nu

In verband met de organisatie willen we het liefst vooraf weten of u komt. We verzoeken u dan ook vriendelijk om nu alvast uw entreekaartje(s) te kopen. Dit kan op twee manieren:

  1. Scan de QR-code hieronder en betaal via uw bank app (de code geldt voor één entreekaart, wilt u meer kaarten dan kunt u de code meerdere malen gebruiken).
  2. Schrijf per entreekaart 5 euro over op onze rekening: Muziekvereniging Wilhelmina Eindhoven, rekeningnummer NL26 INGB 0001 1342 58. O.v.v. ‘Volkskerstzang toegang 1 persoon’.

Wilt u s.v.p. onderstaande gegevens invullen als u kaarten heeft gekocht? Dan koppelen we die aan de betaalgegevens en maken we een gastenlijst die bij de ingang van de kerk wordt gecheckt. We vragen uw mailadres voor het geval we nog vragen hebben. Bedankt alvast!

Oh ja: wilt u echt op het laatste moment beslissen of u komt? Dan kunt u ook aan de deur nog een kaartje kopen. We kijken er naar uit om er samen met u een fijne avond van te maken!